Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

St. Petersburg Sonnet Dereceli Eskiz Kalemi B 133411684

Ürün Kodu : 5802867
Barkod : 4690699027332
27,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 25,65 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Sanatınızı Yükseltecek St. Petersburg Sonnet Dereceli Eskiz Kalemi

Sanatseverler ve profesyonel çizerler, hayallerinizi tuvale dökmenin ilk adımı olan St. Petersburg Sonnet Dereceli Eskiz Kalemi ile tanışın. Özenle seçilmiş yüksek kaliteli malzemeleri ve üstün Rus işçiliği, bu kalemin her çizgisinde kendini gösteriyor. B dereceli yumuşak ucu, karbon ve grafitin mükemmel dengesiyle zengin ve derin tonlar yaratmanıza olanak sağlıyor.

Tasarımının ergonomik olması, uzun süreli kullanımlarda bile konfor sağlıyor. Hassas detaylar ve yumuşak geçişler için ideal olan bu kalem, eskizlerinizi bir üst seviyeye taşıyor. St. Petersburg Sonnet Dereceli Eskiz Kalemi, B 133411684 modeliyle sanatınıza değer katın.

Dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü ile öne çıkan bu kalemin, profesyonel sanat malzemeleri arasında ayrıcalıklı bir yeri var. Çizim sırasında maksimum kontrol ve rahatlık sunan bu kalem, her türlü kağıt yüzeyinde akıcı ve pürüzsüz bir kullanım deneyimi sunuyor.

St. Petersburg Sonnet Dereceli Eskiz Kalemi, sanatınızı ifade etmenin en zarif yollarından biridir. Şimdi, bu benzersiz kalemle sanatınızdaki farkı hissedin ve eserlerinizi bir sonraki seviyeye taşıyın. Stoklarla sınırlı olan bu özel kalemi kaçırmayın!