* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!
Tükendi
Gelince Haber Ver1250 ml Retro Siyah 4578 rengiyle zarif ve sofistike bir görünüm kazandıran Rich MultiDecor Chalked, her türlü yüzeye uygulanabilen, su bazlı ve kokusuz bir ultra mat akrilik boyadır. İç mekan dekorasyonlarından mobilya yenilemeye kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir.
Yüzeye doğrudan uygulanabilir, ön hazırlık gerektirmez. Zımpara ya da astar gibi ekstra işlemlere gerek kalmadan, dilediğiniz yüzeyde ipeksi ve pürüzsüz bir sonuç elde edebilirsiniz. Bu da onu hızlı ve pratik projeler için ideal kılar.
Yüksek pigment içeriği sayesinde 2-3 kat uygulama ile yoğun ve kapatıcı bir yüzey oluşturur. Fırça izleri bırakmaz, rulo ile kullanımda da eşit dağılır. Renkleri birbirine karıştırarak kişiselleştirilmiş tonlar yaratmak mümkündür.
100 ml’den 1250 ml’ye kadar farklı gramaj seçenekleri sunan ambalajı sayesinde küçük dokunuşlardan büyük mobilya projelerine kadar her ihtiyaca yanıt verir. Kuruduktan sonra tebeşirimsi mat görünümünü uzun süre korur.
Modern, klasik, rustik ya da bohem her türlü iç mekana uyum sağlayacak renk paleti ile Rich MultiDecor Chalked, ev dekorasyonunda fark yaratmak isteyenler için mükemmel bir tercihtir.
Yüzeyi önceden hazırlamadan direkt uygulama yapılabilir, zaman kazandırır.
1250 ml Retro Siyah 4578 rengi ile mekanlara yumuşak, tebeşirimsi bir dokunuş kazandırır.
2-3 kat uygulama ile kapatıcılığı en üst seviyeye taşır.
Farklı renkleri birbiriyle karıştırarak kişisel renk tonları oluşturulabilir.
İz bırakmayan yapısı sayesinde profesyonel sonuçlar verir.