Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Stabilo Boss Original Fosforlu Kalem Seti 3+1 Nature Colors 70.4-2-5

Ürün Kodu : 5805101
Barkod : 4006381603133
439,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 417,05 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Stabilo Boss Original Fosforlu Kalem Seti 3+1 Nature Colors

Stabilo Boss Original Fosforlu Kalem Seti 3+1 Nature Colors, metinlerinize ve yaratıcı projelerinize canlılık katmak için mükemmel bir seçimdir. Doğanın renk paletinden ilham alınarak tasarlanan bu set, altı farklı renk seçeneği sunar.

Bu fosforlu kalem seti, metinlerinize ince vurgular eklemek ve önemli kısımları ön plana çıkarmak için idealdir. Keski ucu sayesinde, 2 ve 5 mm olmak üzere iki farklı yazı genişliği ile altını çizme ve vurgulama yapabilirsiniz. Fosforlu kalemler, el yazısı, renklendirme, çizim, günlük tutma, gölgelendirme ve eskiz notları için de mükemmeldir.

Stabilo Boss Original NatureCOLORS fosforlu kalemlerin modern renkleri ile metinlerinizi yapılandırın ve önemli detayları vurgulayın. Bu kalemler, yaratıcı projelerinize özel bir dokunuş katarak gölgeler, çerçeveler, başlıklar ve çok daha fazlası için idealdir. Su bazlı mürekkebi ve yüksek kaliteli yapısıyla uzun süreli kullanım sağlar.

Özel kuruma koruması sayesinde, fosforlu kalemler kapağı açık bırakıldığında 4 saat boyunca kurumaz. Almanya'da üretilen bu yüksek kaliteli fosforlu kalemler, güvenilir ve dayanıklı bir kullanım sunar.

Stabilo Boss Original Fosforlu Kalem Seti 3+1 Nature Colors ile metinlerinizi ve projelerinizi modern ve şık bir şekilde vurgulayın. Doğal tonları kullanarak önemli olana odaklanın ve yaratıcı çalışmalarınıza renk katın.