Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Sharpie Creative Marker Fırça Uçlu Akrilik Kalem Set 5'li 2201182

Ürün Kodu : 5805018
Barkod : 3026982011824
270,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 256,50 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Sharpie Creative Marker Fırça Uçlu Akrilik Kalem Set 5'li

Sharpie Yaratıcı Keçeli Kalemler ile sanatsal vizyonunuzu hayata geçirin! Bu akrilik keçeli kalemler, bir keçeli kalemin kontrolüyle sayfa üzerinde kayan çarpıcı boya benzeri mürekkebe sahiptir. Su bazlı mürekkep kağıttan taşmaz, böylece çalışmalarınız temiz kalır.

Parlak renkli keçeli kalemler açık ve koyu yüzeylerde canlı işaretler oluşturur ve kağıt, metal, ahşap, seramik, cam, kaya ve tuval üzerinde cesurca işaretleme yapar. Her türlü yüzeyde mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlayan bu kalemler, yaratıcılığınızı sınır tanımadan ifade etmenize olanak tanır.

Renkler, çalışmanıza boyut katmak için güzel bir şekilde katmanlanır. Bu özellik, projelerinizde derinlik ve zenginlik sağlar. İnce detaylardan geniş yüzey boyamalarına kadar her türlü sanatsal çalışmanızda Sharpie fırça uçlu akrilik kalemler mükemmel bir seçimdir.

Bu fırça uçlu keçeli kalemleri astarlamaya gerek yoktur; sadece kapağını açın ve başlayın! Kullanım kolaylığı sunan bu kalemler, hızlı ve pratik bir şekilde yaratıcı süreçlerinize başlamanızı sağlar.

Sharpie Creative Marker Fırça Uçlu Akrilik Kalem Set 5'li, hem profesyonel sanatçılar hem de hobi amaçlı kullanıcılar için idealdir. Yüksek kaliteli mürekkebi ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım sunar. Sanatsal projelerinize renk ve canlılık katacak bu kalem seti ile hayal gücünüzü serbest bırakın.