Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Kaweco Versatil Kalem 0,5 mm N:10002286 Special Collection Kırmızı

Ürün Kodu : 5799438
Barkod : 4251734916877
3.095,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 2.940,25 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Popüler sekizgen şeklimizde muhteşem mekanik kurşun kalem


Kaweco Special mekanik kurşun kalem, hassas ve grafik çizim için uygun bir modeldir. Sağlam bir alüminyum gövdeye ve pirinçten yapılmış elemanlara yerleştirilmiş basit tasarım ve sağlam, güvenilir mekaniğin birleşimi mükemmel bir yazma deneyimini teşvik eder. Kalem, 10 mm'lik rahat çapı sayesinde elinize tam oturur ve zahmetsizce yazıp çizmenizi sağlar.

Cüzdanınızın derinliklerine inmeden lüks bir yazı aracı mı arıyorsunuz? Special Red Serisinin güçlü kırmızı ve altın rengi uygulamaları arasındaki etkileşim saf bir lüks yaratır ve büyüleyici bir zarafet sunar. Dahası, kırmızı ve altının muhteşem renk kombinasyonu bir sıcaklık ve enerji aurası sağlar ve duyguları uyandırır.

Mekanik kurşun kalem, daha hassas çizimler için 0,5 mm ve 0,7 mm boyutlarında mevcuttur. Düzeltmeler için çıtçıtlı düğmede ek bir silgi bulunmaktadır.

Kalemler altın rengi nostaljik bir teneke kutu içinde ve kırmızı bir Koleksiyon kağıdı kılıfı ile çevrelenmiş olarak gönderilir.

Kırmızı renklerle uyumlu kadife görünümlü deri kese, Special Serisinin bir kalemine mükemmel bir şekilde uyarlanmıştır. Mekanik kurşun kalemimiz için uygun yedek kalemler ve yedek silgiler sunuyoruz.

*Kaweco Collection ürünleri Kaweco ürün yelpazesinde sınırlı süreyle mevcuttur.