Menü Kapat
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Da Vinci 5040 TOP-ACRYL Sentetik Fırça N:40

Ürün Kodu : 193364
Barkod : 4017505114336
960,00 TL
%5 Havale indirimi ile   ( 912,00 TL )

* Ürün geldiğinde fiyatı değişiklik gösterebilir!

Hangi Mağazada Var?

Da Vinci 5040 TOP-ACRYL Sentetik Fırça N:40

Da Vinci 5040 TOP-ACRYL Sentetik Fırça N:40, yüksek kaliteli sentetik kıl yapısıyla sanatsal çalışmalarınız için mükemmel bir seçimdir. Bu fırça, her tür akrilik boya ve dokulu boyalar için ideal bir kullanım sunar.

Kızıl Kahve Sentetik kıllar ile üretilmiş olan fırça, boyalarınızı pürüzsüz ve eşit bir şekilde uygulamanıza olanak tanır. Kılların dayanıklılığı ve esnekliği, uzun süreli kullanımlarda bile performans kaybı yaşamanızı engeller.

Ffırçanızın metal aksamlarının paslanmasını önler ve uzun ömürlü kullanım sağlar. Bu özelliği ile fırçanızı yıllarca güvenle kullanabilirsiniz.

Ergonomik tasarımı ve şık görünümü ile elinize rahat bir şekilde oturur. Uzun süreli kullanımlarda bile elinizi yormaz ve kontrolü elinizde tutmanıza yardımcı olur.

Da Vinci 5040 TOP-ACRYL Sentetik Fırça N:40, graining, varnishing ve priming işlemlerinde mükemmel sonuçlar verir. DUROPLUS technique ile üretilmiş olması, fırçanın özellikle uzun ömürlü ve dayanıklı olmasını sağlar. Sanat çalışmalarınızda profesyonel sonuçlar elde etmek için bu fırçayı tercih edebilirsiniz.